Leczoszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania20 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1 mała cukinie5 papryk czerwonych2 ząbki czosnku1 cebulamały kawałek pora2/3 koncentratu pomidorowego0,5l wodynatka pietruszki2 gałązki bazylii, rozmarynuPrzyprawy: sól, pieprz, czosnek, papryka słodka, cebula suszona, ziele angielskie, liść laurowy, kumin, kurkumaPrzygotowanieWarzywa pokrój drobno. W garnku podsmaż cebule, pora, czosnek.. Dodaj pozostałe składniki.Gotuj pod przykryciem na małym ogniu aż warzywa będą miękkie. W razie potrzeby dolej wodę i dopraw.Podaj z ryżem lub z ulubionym chlebem. # cukinia# jesień# leczo# papryka# ryż Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Fasolka szparagowa z grillowaną piersią z kurczaka Następny Wpis Jagodowa owsianka