Pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem, to pyszny i prosty dodatek do pieczywa.
Pasty to najprostszy i najlepszy dodatek do pieczywa. Pasta z tuńczykiem, jajkami i kukurydzą, to doskonały pomysł na śniadanie czy wypełnienie kanapek. Wystarczy przygotować kilka składników i wymieszać je z majonezem. Dodatki do pasty możesz dowolnie zmieniać. Zawsze wychodzi pyszna i bardzo aromatyczna.
Przepisy, które mogą Cię zainteresować:
Hummus z pieczoną marchewką i dynią

Pasta z tuńczykiem
Pasta z tuńczykiem, to pyszny i prosty dodatek do pieczywa.
Składniki
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 2 szt. 2 jajka
- ½ szt małej cebuli
- 1 mała puszka puszka kukurydzy
- 3 małe ogórki kiszone
- 1 łyżeczka musztardy
- ⅕ łyżeczki Sól i pieprz
Przygotowanie
- Jajka ugotuj na twardo, następnie pokrój w drobna kosteczkę. Ogórki i cebule pokrój drobno. Tuńczyka i kukurydze odsącz z wody. Wszystkie składniki przełóż do miseczki, wymieszaj.