pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem, to pyszny i prosty dodatek do pieczywa.

Pasta z tuńczykiem

pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem, to pyszny i prosty dodatek do pieczywa.

Pasty to najprostszy i najlepszy dodatek do pieczywa. Pasta z tuńczykiem, jajkami i kukurydzą, to doskonały pomysł na śniadanie czy wypełnienie kanapek. Wystarczy przygotować kilka składników i wymieszać je z majonezem. Dodatki do pasty możesz dowolnie zmieniać. Zawsze wychodzi pyszna i bardzo aromatyczna.

Przepisy, które mogą Cię zainteresować:

Pasta z ciecierzycy

Hummus z pieczonym burakiem

Hummus

Hummus z pieczoną marchewką i dynią

pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem

Sylwia
Pasta z tuńczykiem, to pyszny i prosty dodatek do pieczywa.
Czas przygotowania 10 mins
Czas gotowania 0 mins
Danie Śniadanie
Kuchnia polska
Porcje 1 szt

Składniki
  

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 szt. 2 jajka
  • ½ szt małej cebuli
  • 1 mała puszka puszka kukurydzy
  • 3 małe ogórki kiszone
  • 1 łyżeczka musztardy
  • łyżeczki Sól i pieprz

Przygotowanie

  • Jajka ugotuj na twardo, następnie pokrój w drobna kosteczkę. Ogórki i cebule pokrój drobno. Tuńczyka i kukurydze odsącz z wody. Wszystkie składniki przełóż do miseczki, wymieszaj.
tagi jajka, kukurydza, pasta z tuńczykiem, śniadanie, tuńczyk
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Recipe Rating