Czekoladowe ciasto orzechowe z cukinią
Ekspresowe czekoladowe ciasto orzechowe z cukinią z dodatkiem pysznych sezonowych owoców. Ciasto jest bez glutenu, więc będzie idealne dla osób nietolerujących gluten. Jest proste w wykonaniu i nie wymaga sprzętów aby je zrobić.

szczegóły:
Porcje
1 szt.
Czas przygotowania
10 min
Czas gotowania
40 min
Poziom trudności
łatwe
Składniki:
Przygotowanie
Inne przepisy, które mogą Cię zainteresować:
Migdałowe ciasto z cukinią
Cytrynowe ciasto z cukinią
Pierś z kurczaka z warzywami z patelni
Placki jogurtowe z cukinią
Pieczona feta z sezonowymi dodatkami




Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!