Warzywa pokrój w kostkę, następnie wrzuć do garnka i podsmaż na oleju 2-3 min., dodaj kurkumę, po min. dodaj bulion i przyprawy. Zupa będzie gotowa jak warzywa zmiękną. Zblenduj na krem. Sprawdź smak, w razie potrzeby dopraw.
Podawaj z uprażonych ziarnami słonecznika i koperkiem.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!