Mug Cakeszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania5 minCzas gotowania4 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1 łyżeczka kakao1/2 łyżeczki łusek babki jajowatej1 1/2 łyżki maki owsianej bg1 łyżeczka m. ryżowej1/2 łyżeczki pdp bg1/2 bananagroszki czekoladoweszczypta cynamonuwanilia3 łyżki płatków owsianych bg1/4 szkl. mleka ( u mnie ryżowe)1 śliwka pokrojona w kostkęPrzygotowanieBanana rozgnieć widelcem, dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj. Przełóż do kubka/ miseczki i wstaw do mikrofalówki na 4 min. ( ustawienie max)# banan# cynamon# czekolada# mleko roślinne# mleko ryżowe# Mug Cake# owsianka# płatki owsiane# śliwki Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Szarlotka bg Następny Wpis Zupa krem z kalafiora