Zapiekanki z pastą grzybową

Zapiekanki z pastą grzybową

Zapiekanki z pastą grzybową. Pyszny domowy fast food, który ekspresowo przygotujecie. Chrupiąca bułeczka, ciągnący się ser i aromatyczna pasta z leśnych grzybów.

Zapiekanki z pastą grzybową



Zapiekanki z pastą grzybową

szczegóły:

Porcje

2 szt.

Czas przygotowania

5 min

Czas gotowania

5-6 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 2 gotowe placki na pizze ( z Biedronki)
  • 1 słoiczek domowej pasty grzybowej
  • mozarella
  • ketchup

Przygotowanie:


  • Placki posmaruj pastą grzybową, posyp mozarella. 
  • Patenie nagrzej, połóż pizze, przykryj pokrywką i smaż na małym ogniu przez około 5-6 min.
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *