Waniliowo-kawowe ciacho owsiano-ryżoweszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/4szkl. płatków ryżowych błyskawicznych1/4 szkl. płatków owsianych bg2/3 szkl. mleka roślinnego1/2 łyżeczki siemienia lnianegowanilia1 łyżeczka kawy rozpuszczalnejDodatki:masło orzechowejeżynymalinyorzechy pekanPrzygotowanieWszystkie składniki wymieszaj, gotuj przez 3 min. Jak płatki będą miękkie zblenduj na gładko.Przełóż do miseczki. Po 2 min. przykryj miskę talerzykiem i następnie odwróć aby wyjąc masę .Górę ciacha polej masłem orzechowym, posyp owocami.# banan# bez glutenu# czekolada# jeżyny# kawa# maliny# mleko roślinne# orzechy pekan# owsianka# płatki owsiane# płatki ryżowe Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Gofry z jabłkiem Następny Wpis Pierogi z mięsem