Truskawkowy budyń owsianyszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania3 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/4 szkl. płatków owsianych bg1 szkl. mleka1 łyżka masła orzechowego1 łyżka nasion chia3 truskawkiDodatki:Mus z 1/2 mango1 łyżka domowej granoli5 truskawekPrzygotowanieWszystkie składniki owsianki gotuj przez 3 min. Dodaj truskawki i zblenduj na gładko. Przełóż do szklanki, dodaj warstwę musu z mango i posyp granolą. # budyń owsiany# mango# mleko roślinne# mleko ryżowe# owsianka# płatki owsiane# truskawki Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Galette z rabarbarem Następny Wpis Karmelizowane marchewki z warzywami