Rabarbar umyj, następnie potnij na mniejsze kawałki na skos.
Ciasto rozwałkuj w kółko, zacznij układać rabarbar od środka do brzegu, zostawiając kawałek ciasta na zawiniecie. Rabarbar posyp cukrem i galaretką. Brzegi ciasta posmaruj mlekiem, posyp cukrem i płatkami migdałów.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego na 180’C , na około 40 min.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!