
Galette z rabarbarem
Galette z rabarbarem Składniki: Kruche: 120 g zimnego masła 160 g maki pszennej 3 łyżki cukru cukru szczypta soli 1 łyżka śmietany wanilia 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 żółtko Dodatki : 4-5 gałązek rabarbaru 1 op. galaretki cytrynowej 2 łyżki cukru trzcinowego Płatki migdałów mleko do posmarowania ciasta Przygotowanie Ciasto wymieszaj, wstaw do lodówki […]
Ocena: -
Sylwia
Komentarze: 0
18/05/2021
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!