Sos miodowo- musztardowy ( 2 łyżki oliwy, 1 łyżka musztardy, 1 łyżka miodu, sól i pieprz)
1 większy filet z łososia
masło
plasterki cytryny
sól, pieprz
Przygotowanie
Komosę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Łososia umyj, osusz. Posyp solą i pieprzem. Przełóż na papier do pieczenia, na wierzch połóż kawałek masła, i plasterek cytryny. Zawiń i piecz przez 15-20 min.
Wszystkie składniki wyłóż na talerz, polej sosem i gotowe.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!