Racuchy z jabłkami bgszczegóły:Porcje8 szt.Czas przygotowania3 minCzas gotowania10 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1 szkl. mixu bezglutenowego1/2 szkl. maki ryżowej1/2 szkl. ziemniaczanejwanilia3 łyżki dowolnego slodzidła1 1/2 szkl. ciepłego mleka roślinnego1/2 opakowania suchych drożdżyolej do smażenia ( ryżowy) 4-5 jabłek pokrojonych w kostkę1/2 łyżeczki cynamonuPrzygotowanieWszystkie składniki wymieszaj. Odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia na 15-20 min.Smaż pod przykryciem na rozgrzanej patelni z dodatkiem małej ilości oleju.# bez glutenu# bez jajek# placki# racuchy# racuchy z jabłkiem Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Ekspresowa sałatka Następny Wpis Zupa rybna