Placuszki z bananem

Placuszki z bananem

Placuszki z bananem i krukamella. Miękkie i delikatne placuszki, czekoladowo - orzechowy krem i soczyste maliny to przepis na pyszne i ekspresowe śniadanie.

Placuszki z bananem



Placuszki z bananem

szczegóły:

Porcje

15-20 szt.

Czas przygotowania

3 min

Czas gotowania

10 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 1szkl. mleka ryżowego
  • 1 banan
  • po 1/3 szkl. maki: ryżowej, mixu bezglutenowego,
  • 1/2 łyżeczki pdp bg
  • 1/2 łyżeczki sody
  • wanilia
  • 3 łyżki oleju ryżowego
  • Dodatki:
  • krukamella
  • maliny

Przygotowanie


  • Wszystkie składniki wymieszaj. Smaż na suchej patelni.
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *