Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju, dodaj startą na tarce marchewkę i pietruszkę. Smaż przez 3 min.
Dodaj koncentrat, bulion lub wodę i smaż pod przykryciem około 10 minut. Dodaj makrelę, ryż i przyprawy. Gotuj pod przykryciem na małym ogniu przez około 5 minut.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!