Omlet z czarna soczewica i szparagamiszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania5 minCzas gotowania10 minPoziom trudnościłatweSkładniki:3 żółtka , 1/2 szkl. mleka ryżowego 3 łyżki maki ryżowej, sol, pieprz,proszek do pieczenia bg,czosnek suszony,cebulka suszonaDodatkowo:3 łyżki czarnej soczewicy4 szparagiSałatka: seler naciowy, fenkuł, pomidor, ogórek, sol, pieprz, mix sałat, sok z cytryny i oliwa z oliwek.PrzygotowanieWszystkie składniki dokładnie wymieszaj.Szparagi smaż na patelni grillowejSoczewicę ugotuj zgodnie z instrukcja.Masło klarowane rozpuść na patelni, wylej masę jajeczna, posyp soczewica i ułóż grillowane szparagi. Smaż pod przykryciem z obu stron.# bez glutenu# czarna soczewica# jajka# mąka ryżowa# omlet# szparagi Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Makaron z warzywami w sosie pad thai Następny Wpis Młoda kapusta