Makaron z warzywami w sosie pad thai
Makaron z warzywami w sosie pad thai. Pomysł na ekspresowe danie w stylu orientalnym.
szczegóły:
Porcje
2 szt
Czas przygotowania
5 min
Czas gotowania
10 min
Poziom trudności
łatwe
Składniki:
- 1 kapusta pak choi
- 1 opakowanie mix warzyw chińskich
- olej do smażenia
- sezam
- dowolny makaron ilość na 2 osoby
Przygotowanie
- Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją.
- Mix warzyw chińskich usmaż na oleju dodaj sos do pad thai, warzywa przesuń aby zrobić miejsce na kapustę. Smaż chwilkę. Jak zrobi się miękka danie jest gotowe.
- Kapustę posyp sezamem
- Makaron wymieszaj z warzywami
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!