makaron z warzywami w sosie pad thai

Makaron z warzywami w sosie pad thai

Pomysł na ekspresowe danie w stylu orientalnym.

Makaron z warzywami w sosie pad thai



makaron z warzywami  w sosie pad thai

szczegóły:

Porcje

2 szt

Czas przygotowania

5 min

Czas gotowania

10 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 1 kapusta pak choi
  • 1 opakowanie mix warzyw chińskich
  • olej do smażenia
  • sezam
  • dowolny makaron ilość na 2 osoby

Przygotowanie


  • Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją.
  • Mix warzyw chińskich usmaż na oleju dodaj sos do pad thai, warzywa przesuń aby zrobić miejsce na kapustę. Smaż chwilkę. Jak zrobi się miękka danie jest gotowe.
  • Kapustę posyp sezamem
  • Makaron wymieszaj z warzywami
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go!

Zostaw komentarz