Omlet: Wszystko zblendowałam i odstawiłam na 5 min. aby masa zgęstniała.
Usmażyłam na na małej ilości oleju. Przy odwracaniu trzeba uważać aby się nie rozerwał
Farsz: Warzywa pokroiłam na paseczki. Na rozgrzana patelnie wrzuciłam wszystkie składniki, smażyłam na oleju ryżowym aż warzywa zmiękły. Pod koniec smażenia dodałam tofu. Gotowe warzywa przełożyłam na omlet. Dodałam rukolę, pomidorki i awokado.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!