Nocna owsianka orzechowo-chałwowaszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania3 min + cała noc w lodówceCzas gotowania minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/2 szkl. płatków owsianych bez glutenu1 łyżka nasion chia2 łyżki masła orzechowego1 łyżka pasty chałwowej2/3 szkl. mleka roślinnegoDodatki:porzeczki, banan, masło orzechowe, jagły, maliny( do dekoracji)PrzygotowanieWszystkie składniki owsianki wymieszaj, przełóż do pojemnika i wstaw na noc do lodówki. Rano dodaj dodatki.# banan# chałwa# maliny# masło orzechowe# mleko roślinne# mleko ryżowe# nocna owsianka# owsianka# płatki owsiane# porzeczka Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Zupa kurkowa z kasza jaglaną Następny Wpis Gofry z cukinii z łososiem i awokado