Marynowana czerwona cebula
Marynowana czerwona cebula, to pyszny dodatek do mięs, sałatek czy dań typu fast food.

szczegóły:
Porcje
1
Czas przygotowania
10
Czas gotowania
3 min
Poziom trudności
łatwe
Składniki:
Przygotowanie
- Cebule pokrój w cienkie krążki / piórka.
- Ocet/wodę/miód zagotuj.
- Cebulę włóż do słoika dodaj liść laurowy i gorczyce, zalej gorącym płynem. Zakręć słoik i odstaw do wystygnięcia. Zimną cebule wstaw do lodówki.



Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!