marynowana czerwona cebula

Marynowana czerwona cebula

Marynowana czerwona cebula, to pyszny dodatek do mięs, sałatek czy dań typu fast food.

Marynowana czerwona cebula

Marynowana czerwona cebula, to pyszny dodatek do mięs, sałatek czy dań typu fast food.



marynowana czerwona cebula

szczegóły:

Porcje

1

Czas przygotowania

10

Czas gotowania

3 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 5 cebul czerwonych
  • 2 liście laurowe
  • 1/2 łyżeczki gorczycy
  • 100 ml octu
  • 200-250 ml wody
  • 2 łyżki miodu lub cukru

Przygotowanie


  • Cebule pokrój w cienkie krążki / piórka.
  • Ocet/wodę/miód zagotuj.
  • Cebulę włóż do słoika dodaj liść laurowy i gorczyce, zalej gorącym płynem. Zakręć słoik i odstaw do wystygnięcia. Zimną cebule wstaw do lodówki.
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *