Makaron z warzywami i kiełbaskąszczegóły:Porcje2 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania15minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/2 papryki czerwonej, żółtej i zielonej2 kawałki kiełbasy dobrej jakości1 mała cebula1 szkl. passaty1/4szkl. wody3 ząbki czosnkuprzyprawy: sol, pieprz, harrisa, kurkuma, czosnek suszony, papryka słodka, kolendranatka pietruszki1 łyżeczka płatków drożdżowychmakaronPrzygotowanieMakaron- ugotuj zgodnie z instrukcjaZacznij od podsmażenia cebuli i czosnku, dodaj kiełbaskę i smaż przez 5 min pod przykryciem. Dodaj wodę aby cebula zmiękła. Następnie dodaj pozostałe składniki.Smaż przez 10 min.# kiełbasa# makaron# papryka Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Granola Następny Wpis Pieczony bakłażan ze spaghetti z cukinii