Gnocchi z pesto i szparagami

Gnocchi z pesto i szparagami

Pomysł na ekspresowy obiad lub kolację. Szybki w wykonaniu pod warunkiem, że masz gotowe produkty:) Nie zawsze mam czas i chęci na gotowanie. A jeść trzeba :) I na takie momenty warto mieć w domu zapas gotowych produktów dobrej jakości.

Gnocchi z pesto i szparagami



Gnocchi z pesto i szparagami

szczegóły:

Porcje

3 szt.

Czas przygotowania

10 min

Czas gotowania

15 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 1 op. gnocchi
  • 1 mały słoiczek pesto z bazylii
  • 6 szparagów
  • sałatka: sałata, pomidor, ogórek kiszony, cebula, oliwa z oliwek, sól i pieprz

Przygotowanie:


  • Gnocchi- ugotuj zgodnie z instrukcja
  • Szparagi usmaż na patelni grillowej i posyp solą. 
  • Gnocchi wymieszaj c pesto dodaj szparagi. Podawaj z sałatką. 
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *