Fasolka z tofuszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania5 minCzas gotowania25 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1 mała cebulka2 ząbki czosnku1 łyżka koncentratu1 kostka tofu wędzonego500ml passaty1 puszka białej fasoli bez wodymajeranek, sól, pieprz, czosnek suszony, papryka słodka i wędzona , liść laurowy, ziele ang.natka pietruszkiPrzygotowaniePokrojona cebule i czosnek, liść laurowy i ziele usmaż na oleju, następnie dodaj pokrojone tofu i koncentrat. Smaż przez 2 min.Dodaj pozostałe składniki. Gotuj przez 20 min.# bez glutenu# fasola# tofu# tofu wędzone# wegańskie# wegetariańskie Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Budyń jaglany Następny Wpis Kotlety z soczewicy i pieczarek