Wszystkie składniki owsianki wymieszaj, przełóż do pojemnika i wstaw na noc do lodówki.
Jabłko obierz, pokrój w kostkę. W rondelku rozpuść masło, dodaj jabłka. Smaż przez 5 min. aż zmiękną. Dodaj pozostałe składniki. Po minucie odstaw do przestygnięcia.
1 łyżkę płatków migdałowych upraż na suchej patelni.
Rano dodaj uprażone jabłka, posyp prażonymi migdałami i orzechami.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!