Czekoladowe ciacho owsiano-ryżoweszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/4szkl. płatków ryżowych błyskawicznych1/4 szkl. płatków owsianych bg2/3 szkl. mleka roślinnegowaniliaDodatki:1/2 banana2 kostki gorzkiej czekolady1 łyżka białka ryżowegomasło orzechoweJeżyny, maliny i czerwone pomarańczePrzygotowanieWszystkie składniki( bez dodatków) wymieszaj, gotuj przez 3 min. Jak płatki bedą miękkie dodaj banana, czekoladę i białko , zblenduj na gładko.Przełóż do miseczki.Po 2 min. przykryj miskę talerzykiem i następnie odwróć aby wyjąc masę .Górę ciacha polej masłem orzechowym i udekoruj owocami.# banan# bez glutenu# czekolada# czerwone pomarańcze# jeżyny# maliny# mleko roślinne# owsianka# płatki owsiane# płatki ryżowe# winogrona Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Łosoś z pomarańczami i żurawiną Następny Wpis Roślinne kotlety z pieczonymi ziemniakami