Chałwowe ciacho owsiano-ryżoweszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/4szkl. płatków ryżowych błyskawicznych1/4 szkl. płatków owsianych bg2/3 szkl. mleka roślinnegoslodzidło ( opcjonalnie)1/2 łyżeczki siemienia lnianego1 łyżka pasty chałwowejwaniliaDodatki:masło orzechowejagłymaliny liofilizowanewinogronaPrzygotowanieWszystkie składniki wymieszaj, gotuj przez 3 min. Jak płatki będą miękkie zblenduj na gładko.Przełóż do miseczki. Po 2 min. przykryj miskę talerzykiem i następnie odwróć aby wyjąc masę .Górę ciacha polej masłem orzechowym, posyp jagłami i malinami.# bez glutenu# chałwa# maliny# mleko roślinne# orzechy pekan# owsianka# płatki owsiane# płatki ryżowe# winogrona Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Powidła śliwkowe z czekoladą Następny Wpis Dyniowe Latte