Budyń owsiany z granatemszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania3 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/3 szkl. płatków owsianych bez glutenu1/2 szkl. mleka roślinnego1/2 bananaDodatki:pestki z 1/2 granatu +do posypania1 łyżeczka masła orzechowegolistki miętyPrzygotowaniePłatki ugotuj na mleku. Do ugotowanej owsianki dodaj masło orzechowe, 1/2 banana, pestki granata. Zmiksuj na gładki budyń.Przełóż do miseczki/ słoiczka posyp dodatkowymi pestkami i listkami mięty.# banan# borówki# budyń owsiany# jeżyny# mleko roślinne# mleko ryżowe# owsianka# płatki owsiane Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Fasolka szparagowa z sosem bolognese Następny Wpis Korzenne ciasteczka z dynią bg