Bananowe brownie

Bananowe brownie

Bananowe brownie. To pyszne, wilgotne niezwykle aromatyczne ciasto. Proste w wykonaniu i zawsze wychodzi.

Bananowe brownie



Bananowe brownie

szczegóły:

Porcje

1 szt

Czas przygotowania

15 min

Czas gotowania

około 45 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • Ciasto:
  • 2/3 szkl.maki owsianej bg
  • 1/3 szkl. ryżowej
  • 1 łyżka maki z tapioki
  • 3 banany
  • 1/3 szkl. oleju ryżowego
  • 1/3 szkl. mleka ryżowego
  • 1 łyżeczka proszku do peczenia bg,
  • 1/2 łyżeczki sody
  • 1 łyżka kakao
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • olejek waniliowy
  • Dodatki:
  • orzechy pekan i groszki czekoladowe do dekoracji

Przygotowanie


  • Wszystkie składniki zblenduj na gładko. Przelej do foremki, masę posyp groszkami czekoladowymi i orzechami. Wstaw do piekarnika na 45 min(200-180’c)
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *