Bananowe brownieszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania15 minCzas gotowaniaokoło 45 minPoziom trudnościłatweSkładniki:Ciasto:2/3 szkl.maki owsianej bg1/3 szkl. ryżowej1 łyżka maki z tapioki3 banany1/3 szkl. oleju ryżowego1/3 szkl. mleka ryżowego1 łyżeczka proszku do peczenia bg,1/2 łyżeczki sody1 łyżka kakao1/2 łyżeczki cynamonuolejek waniliowyDodatki:orzechy pekan i groszki czekoladowe do dekoracjiPrzygotowanieWszystkie składniki zblenduj na gładko. Przelej do foremki, masę posyp groszkami czekoladowymi i orzechami. Wstaw do piekarnika na 45 min(200-180’c)# banan# bez glutenu# bez jajek# brownie# ciasto# czekolada# jesień Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Łosoś teriyaki Następny Wpis Papryka faszerowana