Pieczarki pokrój w cienkie plasterki, wrzuć na patelnie, dodaj przyprawy :sól, pieprz, oregano, czosnek, suszone pomidory, suszona cebulka. Są gotowe jak się delikatnie zarumienią.
Pokrojona cebule i czosnek podsmaż na oleju. Dodaj pokrojone warzywa i smaż przez chwilkę.
Dodaj bulion i pozostałe składniki. Gotuj przez 20 min.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!