Waniliowy budyń owsiany z musem z truskawek i żurawinaszczegóły:Porcje4 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania15 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/3szkl płatków owsianych bg2/3 szkl. mleka roślinnegoWanilia6 truskawek mrożonychGalaretka z żurawinyPrzygotowanieTruskawki wrzuć do garnuszka, chwilkę podgrzej i zblenduj na mus.Wszystkie składniki bez dodatków gotuj przez 3 min. i następnie zblenduj. Przełóż do słoiczka dodaj galaretkę z żurawiny i mus z truskawek.# bez glutenu# budyń owsiany# mleko roślinne# owsianka# płatki owsiane# truskawki# żurawina Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Budyń jaglany z prażonym jabłkiem i czekoladą Następny Wpis Świąteczna owsianka