Torcik bezowy
Torcik bezowy z kremem śmietanka-mascarpone, z dodatkiem malin, borówek i truskawek. Chrupiąca z wierzchu i puszysta w środku beza w połączeniu z delikatnie słodkim kremem i soczystymi owocami, to deser, któremu nie da się oprzeć. Takie ciasto świetnie się sprawdzi na różne okazje: świeta, imprezy, urodziny. Możesz je robić przez cały rok ale najlepiej smakuje w sezonie ze świeżymi owocami.

szczegóły:
Porcje
1 szt
Czas przygotowania
20 min
Czas gotowania
95 min
Poziom trudności
łatwe
Składniki:
Przygotowanie




Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!