Pieczony łosoś z komosą i sałatkąszczegóły:Porcje2 sztCzas przygotowania5 min + 1 godz.Czas gotowania20 minPoziom trudnościłatweSkładniki:2 filety z łososiamasłoplasterki cytrynysól i pieprz1/2 szkl. komosy ryżowejSałatka: mix sałat, ogórek kiszony, pomidor, cebula czerwona, pestki słonecznika,sos miodowo-musztardowy: 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżeczka miodu i 1 łyżeczka musztardy, sól i pieprzPrzygotowanieKomosę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.Łososia umyj, osusz, posyp przyprawami, na wierzch połóż plasterki masła i cytryny . Dokładnie zawiń w folię alu.Piecz około 20 min w 180’C.# komosa ryżowa# łosoś# sałatka# sos miodowo musztardowy Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Drożdżówki z malinami Następny Wpis Ciacho dyniowo-piernikowe