Nocna owsianka z musem dyniowymszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania6 minCzas gotowaniaPoziom trudnościłatweSkładniki:1/4 szkl. płatków owsianych bez glutenu1 łyżka nasion chia1 łyżka masła orzechowego2/3 szkl. mleka roślinnegoMus : 1 łyżka puree z dyni, 1/2 banana, 1 łyżka masła orzechowego . Dokładnie zmiksować.3 łyżeczki syropu dyniowegoPrzygotowanieWszystkie składniki z wyjątkiem dodatków wymieszaj i wstaw na noc do lodówki.Rano przełóż do słoiczków, dodaj mus i polej syropem.# banan# bez glutenu# dynia# mleko roślinne# mleko ryżowe# nocna owsianka# owsianka# płatki owsiane# syrop dyniowy Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Koktajl owsiany Następny Wpis Budyń jaglany