Kotlety roślinne ze smażonym makaronem i pak choiKotlety roślinne ze smażonym makaronem i pak choi. Obiad w stylu orientalnym, który przygotujesz w 20 min.szczegóły:Porcje2 sztCzas przygotowania5 minCzas gotowania20 minPoziom trudnościłatweSkładniki:Kotlety- przepis we wcześniejszym poście.1 kapusta pak choi – przekrojona na ćwiartkiKawałek startego imbiru1 dymka2 ząbki czosnkuSezamOlej do smażeniaOrzeszki ziemne bez soli -uprażone i posiekaneSos:1 łyżka sosu sojowego1 łyżka sosu rybnego1 łyżka octu ryżowego3 lyzki wodyPrzygotowanieMakaron ryżowy ugotuj zgodnie z instrukcja na opakowaniu.Pokrojona cebule i czosnek, z dodatkiem imbiru podsmaż na patelni, dodaj sos i pak choi. Smaż przez chwilkę. Dodaj makaron, orzeszki. Delikatnie wymieszaj, posyp sezamem.# makaron# makaron ryżowy# mix warzyw# pak choi Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Owsianka z bananem i pomarańczami w karmelu Następny Wpis Waniliowe gofry z kremem kokosowym