Kanapki z awokado i pieczarkamiszczegóły:Porcje2 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania10 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1 awokado6 pieczarekCzerwona cebulaPrzyprawy: sól, pieprz, oregano, czosnek, suszone pomidory, suszona cebulka, szczypta cukru.płatki drożdżowechlebPrzygotowanieAwokado rozgnieć z dodatkiem soli, pieprzu i czosnku.Pieczarki pokrój , usmaż z plasterkiem cebuli czerwonej, 1 łyżeczka sosu sojowego, przyprawami: sól, pieprz, oregano, czosnek, suszone pomidory, suszona cebulka, szczypta cukru. Pod koniec smażenia jak pieczarki się zarumienią posyp płatkami drożdżowym.# awokado# cebula czerwona# chleb# kanapka# pieczarki# płatki drożdżowe Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Pierniczki lukrowane Następny Wpis Quesadillas z kurczakiem i warzywami