Grillowany stek z tuńczyka

Grillowany stek z tuńczyka

Grillowany stek z tuńczyka z komosą ryżową i lekka sałatka. Przepis na szybki i pyszny obiad.

Grillowany stek z tuńczyka



Grillowany stek z tuńczyka

szczegóły:

Porcje

2 szt.

Czas przygotowania

10 min

Czas gotowania

20 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 2 Steki z tuńczyka
  • 1/2 szkl. Komosy ryżowej
  • Sałatka- mix sałat, pomidory, cebula i sos miodowo musztardowy

Przygotowanie:


  • Komosę ugotuj zgodnie z instrukcją.
  • Stek z tuńczyka- polej olejem, posyp solą, odstaw na 20 min. Grilluj na suchej patelni po 2 min. na stronę.
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *