Grillowane szparagi z sosem holenderskimGrillowane szparagi z sosem holenderskim z warzywami idealna opcja na śniadanie, obiad i kolacje.szczegóły:Porcje1 -2 sztCzas przygotowania10 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:Szparagi Sos holenderski ( gotowy)Smażone halloumi.Mix sałat,pomidor, ogórek, fenkul,cebula czerwona, oliwa z oliwekulubione przyprawyPrzygotowanieW szparagach odetnij twardą końcówkę. Rozgrzej patelnię grillową i smaż na niej szparagi około 3 min. oraz halloumi. Warzywa pokrój w plastry, cebule w piórka, dodaj halloumi, posyp pestkami. Polej olejem.Szparagi polej sosem holenderskim. # halloumi# ogórek# pomidory# sałata# sos holenderski# szparagi Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Tosty francuskie Następny Wpis Deser z chia z owocami