Gniazdka ptysiowe z kremem milky way
Gniazdka ptysiowe z kremem milky way i frużeiną malina-borówka. To pyszny, delikatnie słodki deser, który rozpływa się w ustach. Gniazdka ptysiowe można zrobić w piekarniku lub usmażyć. Wersja pieczona jest zdrowsza i mniej sie przy niej napracujesz. Obie wersje są pyszne i warto je zrobić. Szybko znikają dlatego polecam zrobić od razu większa porcję:)

szczegóły:
Porcje
9-10 szt
Czas przygotowania
30 min
Czas gotowania
60 min
Poziom trudności
łatwe
Składniki:
Przygotowanie





Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!