Faszerowane papryczki padron

Faszerowane papryczki padron

Faszerowane papryczki padron owinięte boczkiem. Świetna propozycja na lekki obiad, kolacje czy na przekąski na imprezę

Faszerowane papryczki padron



Faszerowane papryczki padron

szczegóły:

Porcje

8 szt

Czas przygotowania

5 min

Czas gotowania

5 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 8 szt papryczek padron
  • Opakowanie boczku wędzonego w plastrach
  • Serek kozi gesty
  • Bazylia
  • Czosnek, sol i pieprz

Przygotowanie


  • Serek wymieszaj z przyprawami i pocięta bazylia ( 5-6 listków drobno pociętych).
  • Papryczki ponacinaj i włóż do środka serek, następnie owiń boczkiem.
  • Smaż przez 4-5 min. Obracając w trakcie. .
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *