* Płat ciasta posmaruj masłem, posyp cukrem, orzechami , czekolada i owocami wymieszanymi z budyniem, zwiń w rulon. * Następnie zwiń go w kształt ślimaka i ułóż na środku okrągłej blachy do pieczenia. Kolejny przygotuj w taki sam sposób, następnie owiń nim pierwszy rulon. Postępuj tak samo z kolejnymi płatami. Maja być ciasno ułożone. * Posmaruj masłem, posyp pistacjami i wstaw do rozgrzanego piekarnika (180’C) na około 20 min.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!