Czekoladowo-piernikowe ciacho owsianeszczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania3 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1/4szkl. płatków ryżowych błyskawicznych1/4 szkl. płatków owsianych bg2/3 szkl. mleka roślinnego3 kostki gorzkiej czekoladyprzyprawa do piernika, cynamon1 łyżka mioduDodatki:czekolada rozpuszczona w kąpieli wodnej do polaniaposypka świątecznaPrzygotowanieWszystkie składniki wymieszaj, gotuj przez 3 min. Jak płatki będą miękkie dodaj czekoladę, miód, przyprawy, zblenduj na gładko.Przełóż do miseczki. Po 2 min. przykryj miskę talerzykiem i następnie odwróć aby wyjąc masę .Górę ciacha polej czekolada, posyp posypka.# boże narodzenie# budyń owsiany# czekolada# mleko roślinne# mleko ryżowe# owsianka# płatki owsiane# płatki ryżowe Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Pasztet warzywny Następny Wpis Owsianka z krukamella