Białka ubij na sztywną pianę z dodatkiem soli, dodaj po łyżce cukru, żółtka. Następnie dodaj olej i po łyżce przesianej mąki z sodą i kakao. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Przelej do keksówki, włóż gruszki.
Wstaw do piekarnika nagrzanego na 180’C i piecz przez 35min.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!