Ciasto z ciecierzycy z dodatkiem czekolady. Pyszne wilgotne ciasto z kropelkami czekolady. Świetna przekąska na co dzień. Z tego przepisu można zrobić tez ciasteczka.
* Wszystkie składniki dokładnie zblenduj, dodaj czekoladę i delikatnie wymieszaj. * Przełóż do foremki i wstaw do rozgrzanego piekarnika (200’C) na około 35-40 min.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!