Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim
Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim. Chrupiące kwadraciki wypełnione aromatycznymi dodatkami to świetny pomysł na szybka przekąskę obiad czy kolacje.
Ocena: -
Sylwia
Komentarze: 0
26/01/2021
Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim
szczegóły:
Porcje
1 szt
Czas przygotowania
3 min
Czas gotowania
6 min
Poziom trudności
łatwe
Składniki:
1 op. ciasta francuskiego
karmelizowana cebula ( przepis we wcześniejszym wpisie)
1 burak
ser kozi
Przygotowanie
Ciasto francuskie pokrój w kwadraty
Na każdy kwadrat nałóż cebulę, pokrojonego w plastry buraka, posyp serem
Wstaw do nagrzanego piekarnika 180’C na około 20 min.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!