Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim

Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim

Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim. Chrupiące kwadraciki wypełnione aromatycznymi dodatkami to świetny pomysł na szybka przekąskę obiad czy kolacje.

Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim



Ciasto francuskie z karmelizowana cebula, pieczonym burakiem i serem kozim

szczegóły:

Porcje

1 szt

Czas przygotowania

3 min

Czas gotowania

6 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 1 op. ciasta francuskiego
  • karmelizowana cebula ( przepis we wcześniejszym wpisie)
  • 1 burak
  • ser kozi

Przygotowanie


  • Ciasto francuskie pokrój w kwadraty
  • Na każdy kwadrat nałóż cebulę, pokrojonego w plastry buraka, posyp serem
  • Wstaw do nagrzanego piekarnika 180’C na około 20 min. 
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go!

Zostaw komentarz