Ciasteczka z ciecierzycyszczegóły:Porcje1 szt.Czas przygotowania10 minCzas gotowania40 minPoziom trudnościłatweSkładniki:ciecierzyca słoik /puszka 400g ( bez wody)masło orzechowe 4-5 łyżek lub więcej jak lubicieolejek wanilinowy lub naturalna waniliaszczypta soli1 łyżeczka proszku do pieczenia bez glutenugroszki czekoladowePrzygotowanieMiksujemy wszystkie składniki, na końcu dodajemy czekoladę.Ciasto jest klejące. Wilgotna dłonią formuj ciasteczka na wielkość jaką potrzebujesz.Piec około 20min. W 180’C.# ciasteczka# ciasteczka z ciecierzycy# ciecierzyca Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Tortille ziemniaczane z grillowaną piersią z kurczaka i warzywami Następny Wpis Mini serniczki z truskawkami