bułki zapiekane

Bułki zapiekane

Znane i lubiane zapiekane bułeczki. Bardzo je lubię i często do nich wracam. Za każdym razem mogą być inne, w zależności jakie dodatki pojawią się w środku. Jedyne co się nie zmienia to smak, zawsze są pyszne i przyjemnie chrupiące.

Bułki zapiekane



bułki zapiekane

szczegóły:

Porcje

4 szt

Czas przygotowania

5 min

Czas gotowania

10 min

Poziom trudności

łatwe


Składniki:


  • 4 kajzerki
  • Salami,
  • papryka,
  • ser złoty,
  • cebula,
  • seler naciowy
  • Jajko
  • sól i pieprz

Przygotowanie


  • Odetnij górna cześć z bułek, środek musisz wyciąć lub ugnieść palcami aby utworzyć miejsce na masę .
  • Salami, papryka, ser złoty, cebula, seler naciowy- pokrój drobno.
  • Jajko roztrzep i dodaj składniki, dodaj sol i pieprz.
  • Masę przełóż do bułek.
  • Wstaw do rozgrzanego piekarnika (180’C) na okolo10min.
Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go innym!

Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”

Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *