Na patelnię wlej olej, dodaj papryczki. Obracaj w czasie smażenia aby się równo usmażyły. Jak zaczną brązowieć i pękać, posyp solą.
Papryki pokrój w paski, cukinie, cebulę w piórka, selera w plastry. Na patelni rozgrzej olej, dodaj warzywa.
W czasie smażenia dodawaj wody aby warzywa szybciej zmiękły. Dodaj ugotowane ziemniaki, ciecierzyce, pak choi, sos pad thai i przyprawy. Smaż 4-5 min.Na koniec posyp sezamem.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!