Sałatka z tofuszczegóły:Porcje1 -2 sztCzas przygotowania10minCzas gotowania 15 minPoziom trudnościłatweSkładniki:wędzone tofu 1 op.1 ogórek kiszony,kawałek cebuli czerwonej, sałata, oliwki,1/4 szkl. komosy ryżowej ,oliwki,uprażone pestki słonecznikasos miodowo-musztardowy: 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżka musztardy, 1 łyżka miodu, sól i pieprzPrzygotowanieTofu- pokrój w kostkę i podgrzej na suchej patelni. Komosę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.Składniki na sos wymieszaj. Warzywa pokrój i przełóż na talerz, dodaj pozostałe składniki. # ogórek kiszony# pomidory# sałatka# sos miodowo musztardowy# tofu wędzone Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Pierś z kurczaka z ziemniakami i sałatką Następny Wpis Owsianka z owocami w sosie pomarańczowym