Naleśniki z serkiem kozim i jagodami Naleśniki z serkiem kozim i jagodami. To co najlepsze w sezonie. Delikatne naleśniki, kremowy serek i słodko-kwaśne jagody. Śniadanie doskonałe.szczegóły:Porcje1 sztCzas przygotowania3 minCzas gotowania6 minPoziom trudnościłatweSkładniki:100 g mąki owsianej bg50 g mąki ziemniaczanej50 g mąki ryżowej1 1/2 łyżki babki jajowatej1/2 łyżeczki proszku do pieczeniaWanilia1 łyżka oleju350-400 ml mleka roślinnego ( dałam ryżowe)1 opakowanie serka koziegoJagodyPrzygotowanieWszystkie składniki dokładnie wymieszaj.Na suchej patelni smaż cienkie naleśniki.Jagody rozgnieć z dodatkiem cukru i następnie wymieszaj z serkiem. Gotowe naleśniki posmaruj serkiem.# jagody# mleko roślinne# mleko ryżowe# naleśniki# ser kozi Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Matcha ice latte Następny Wpis Placuszki ze spiruliną