Miodownik
Miodownik to przepyszne ciasto składające się z kilku warstw kruchych miodowych placków i kremu. Przepisów na krem jest wiele. Można zrobić z kremowego serka, kaszy manny, twarogu, kajmaku dodać orzechy lub dżem. Ciasto po przełożeniu jest bardzo miękkie, kremowe. Można je obsypać zmielonymi blatami upieczonego ciasta lub polać czekoladą.

szczegóły:
Porcje
1-2 szt.
Czas przygotowania
1 godz.
Czas gotowania
60 min
Poziom trudności
łatwe
Składniki:
Przygotowanie



Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!