Bakłażana pokrój w plastry, posyp solą i odstaw na 20 min. aby pojawiła się na nich woda. Wytrzyj plastry ręcznikiem i pokrój je w kosteczkę. Zrób to samo z pozostałymi warzywami i kiełbasa.
W garnku podsmaż cebule, czosnek i chorizo..
Dodaj pozostałe składniki.. Gotuj pod przykryciem na małym ogniu aż warzywa będą miękkie. W razie potrzeby dolej wodę i dopraw.
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!
Nie wahaj się zaglądać tu często i pamiętaj, by powiedzieć krótkie „cześć!”
Komentarze pod przepisami są mile widziane. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zostaw komentarz i wystaw ocenę. Masz jakieś pytania? Chętnie na nie odpowiem.
Dziękuję za Twoje zaangażowanie!