Gnocchi z sosem szpinakowo-pomidorowymszczegóły:Porcje3 szt.Czas przygotowania10 minCzas gotowania15 minPoziom trudnościłatweSkładniki:1 op. gnocchi1 op. Szpinaku1 mała cebula2 ząbki czosnku1 mały jogurt naturalny koziPłatki drożdżoweKilka listków bazylii Sól, pieprz, papryka słodka, gałka muszkatołowaOlej do smażenia.Przygotowanie:Gnocchi- ugotuj zgodnie z instrukcjaSos: Pokrojona cebule z czosnkiem podsmażyłam na maśle, dodałam szpinak i pokrojone suszone pomidory, dodałam sól, pieprz, pieprz, bazylię, paprykę słodka, gałkę muszkatołowa i płatki drożdżowe.Po 3-4 min smażenia dodałam jogurt naturalny kozi i 2 łyżki płatków drożdżowych. Jeszcze 3-4 min i sos jest gotowy.# gnocchi# suszone pomidory# szpinak Spodobał Ci się ten przepis? Udostępnij go! Poprzedni Wpis Bajgle z jajkiem sadzonym Następny Wpis Czekoladowy budyń owsiany